raven logo

Welkom bij R.A.V.E.N.

Welkom bij R.A.V.E.N., het toonaangevende virtuele realiteit (VR) centrum van Zaventem, waar avontuur en innovatie samenkomen. Sinds 2016 bieden we een diverse reeks aan VR-ervaringen, van spannende spellen tot meeslepende professionele trainingen en workshops. Of je nu een individu bent op zoek naar opwinding of een bedrijf dat teamwork en vaardigheden wil verbeteren, wij hebben wat je nodig hebt.

Ons portfolio strekt zich uit verder dan gaming en omvat VR-racen en VR-voetbal, waardoor er voor elke liefhebber wat wils is. Neem deel aan onze dynamische escape rooms of participeer in geavanceerde trainingen en workshops, alle ontworpen om samenwerking en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Door gebruik te maken van de nieuwste VR-technologie, zorgt R.A.V.E.N. voor een veilige, realistische en onvergetelijke reis naar virtuele werelden. Perfect voor entertainment of professionele groei, wij nodigen je uit om met ons de grenzeloze mogelijkheden te verkennen. Doe mee aan het avontuur bij R.A.V.E.N., waar elke ervaring een stap is naar de toekomst.

2850+

Gehoste Events

500+

Verschillende bedrijven

14

Verschillende landen

500000+

Tevreden Klanten

Onze Diensten

Bij RAVEN Zaventem zijn we gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke ervaringen met ons uitgebreide pakket aan diensten. Van innovatieve evenementenplanning en geavanceerde VR, AR en MR ervaringen tot educatieve workshops over de nieuwste technologieën en cybersecurity, we hebben voor ieder wat wils. Onze state-of-the-art faciliteiten zijn geschikt voor evenementen van alle groottes, en garanderen een unieke en gedenkwaardige gelegenheid voor tot wel 200 gasten. Kies voor RAVEN Zaventem voor een naadloze combinatie van technologie, educatie en entertainment, allemaal afgestemd om uw verwachtingen te overtreffen.

PARTY HALL

Wij bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het organiseren van uw evenementen,…

REAL LIFE ESCAPE ROOMS

We hebben spannende escape rooms niet alleen in de echte wereld, maar ook in de virtuele…

VIRTUAL REALITY

Met virtuele realiteit zullen we je omgeving transformeren naar de meest epische…

Teambuilding

Voor bedrijven met een btw-nummer voor facturatie.

jon

RAVEN Zaventem

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen met onze op maat gemaakte diensten, geavanceerde technologie, en meeslepende ervaringen. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, ervoor zorgend dat elk evenement een weerspiegeling is van onze inzet voor uitmuntendheid. We meten ons succes aan de glimlachen van onze klanten en de blijvende herinneringen die we creëren. Uw feedback voedt onze voortdurende verbetering, waardoor elke RAVEN Zaventem ervaring beter is dan de vorige. Kies voor ons voor een partnerschap waar uw tevredenheid niet alleen een doel is, maar een garantie.

Toegewijd aan Kwaliteit

Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar. Van de initiële planningsfases tot de uiteindelijke uitvoering, elk aspect van onze diensten wordt uitgevoerd met precisie en zorg. We benutten de nieuwste technologieën en de beste praktijken van de industrie om ongeëvenaarde ervaringen te leveren die de tand des tijds doorstaan. Ons team van experts is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen, ervoor zorgend dat elk evenement, workshop, en interactie een getuigenis is van onze toewijding aan uitmuntendheid. Met RAVEN Zaventem kunt u niets minder dan het beste verwachten, omdat we geloven dat onze klanten niets minder dan uitzonderlijk verdienen.

Familiebedrijf & Passie

Bij RAVEN Zaventem zijn we niet zomaar een team; we zijn een familie, verbonden door een gedeelde passie voor het creëren van buitengewone ervaringen. Dit gevoel van verwantschap en enthousiasme doordringt elk project dat we ondernemen, van grootschalige evenementen tot intieme bijeenkomsten. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid wordt alleen geëvenaard door onze inzet voor het koesteren van warme, persoonlijke connecties met elke klant. We geloven dat het hart van elk gedenkwaardig evenement ligt in de passie van degenen die erachter staan, waardoor we meer zijn dan dienstverleners—we zijn uw enthousiaste partners in het creëren van onvergetelijke momenten. Met RAVEN Zaventem ervaart u het verschil dat passie en familiegeest kunnen maken.

Vraag een offerte aan!

Offerte Aanvragen

Laten we samen aan een project beginnen

Bel ons of stuur een e-mail

Veelgestelde Vragen

HEADER STYLE
Sticky Menu
COLOR SKINS
COLOR SCHEMES